Yorumları: 1,066
Konuları: 6
Eski olduğu için bulamam diye görünce 100lü almıştım direk. Sahtesi çok denmiş aldıktan sonra görmüştüm. Paslananlar falan olmuş. Açıkçası endişelenmistim. Benim jiletlerde pas yoktu özellikle alttakini ve üsttekini açtım sıkıntısızdı. Bugün kullandım tek kullanımda yorum yazmayacağım ama gerçekten güzel tıraş verdi. O yüzden sahte olmadığını düşündürdü.
Yorumları: 49
Konuları: 2
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Geleneksel traşta yeniyim. Geçenlerde her zaman alışveriş yaptığım toptancimdan rapira jilet aldım.Bunlarin orjinal olduğunu mutlaka denemem gerektiğini söyledi bende aldım sizce bunlar orijinal mi?
(28/01/2020, Saat: 23:38)byalın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Geleneksel traşta yeniyim. Geçenlerde her zaman alışveriş yaptığım toptancimdan rapira jilet aldım.Bunlarin orjinal olduğunu mutlaka denemem gerektiğini söyledi bende aldım sizce bunlar orijinal mi?
Hoş geldiniz komşum. Foto bende görünmüyor ama.
[/img]
(28/01/2020, Saat: 23:50)byalın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [img][/img]
Orjinal komşum aynısından bende de var. Kesimi de gayet güzel. Güle güle kullanın.
Sağol komşum isteyen olursa Eskişehir'den gonderebilirim
Yorumları: 322
Konuları: 1
Istanbul da bu jileti bulabilegimiz bir yer bilen var mi?
Yorumları: 619
Konuları: 8
@Asktm Üretimi sonlanan jiletlerden komşum bende zar zor 100 lük jilet buldum. Berber dükkanlarında bazen görüyorum toptancılara bir sorun derim
(29/01/2020, Saat: 19:28)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Asktm Üretimi sonlanan jiletlerden komşum bende zar zor 100 lük jilet buldum. Berber dükkanlarında bazen görüyorum toptancılara bir sorun derim
Teşekkürler komşum.
Rimei ile akıcı tahrissiz tıraş veren jilet ejde89 ile resmen sakalımı yoldu. Ilk perde sonunda rimei ye taktim ve tıraşı tamamladım. Paslanma derdi olmasa çok başarılı bir jilet bana göre. Ilk tıraştan sonra ertesi gün jiletteki pası görünce korkup atıyorum.