31/10/2017, Saat: 19:36
(31/10/2017, Saat: 19:18)Mert_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özetlemek gerekirse bir makinanın agresifliğini jiletin cildinizde gezinmesi değil açı, jilet aralığı, ağırlık ve jiletin ne kadar dışarıda olması belirliyor.
jilet zaten üst kapaktan bakınca bayağı bir dışarda gibi görünüyor (de 89 a göre) jilet aralığı de 89 dan bariz daha açık ama açısını bilemiyorum bana de89 dan daha agresif karakterli geldi 89 u iyi tanıyorum zaten onunla 3 - 4 sene tıraş oldum hatta öyle ki 89 makinemin sapı eskidi bir tane sap almak istiyorum (birçok kez yere düştü ezildi çizildi vs) bir de makine öyle çok hafif filan değil o tepede mekanizmayı açan bir vida var o vidayı ağır yapmışlar böylelikle ağırlık merkezi kafaya doğru kaymış sap plastik olduğu için çok hafif ama kafa ağır böyle boyuna dayayıp bırakınca kendisi aşağıya doğru iniyor bana oyuncak gibi bir izlenim vermedi. bu arada beraberinde verilen iki adet feather jileti beğenmedim (bu jileti ilk defa kullanıyorum) çok aşırı keskin ve cildi kazıyor bu yüzden konforsuz bu arada çok hassas ciltli olduğumu da belirteyim teşekkürler