13/12/2011, Saat: 23:31
Bugün gittim,açıkçası tüm dükkanları kolaçan ettim şu an başka yok.Ama illa çıkar yani ara sıra gitmek lazım.Güzel usturalar vardı çoğu dükkanda ama ilgilenmediğim için incelemedim.Ayrıca yine gilette'in başka modelleri de mevcuttu farklı dükkanlarda.Travle kitler falan neler neler.
Hatta kutuyu açınca platformda yükselen bir model vardı ama Gilette'miydi hatırlamıyorum.
Dediğmi gibi ara sıra bakmak gerek.
Onun dışında Kadıköy'deki antikacılara da bakılabilir ama bi tanesinde 300-350den aşağıya bulamazsın diyen bir tip vardı
Ha birde kendime şundan aldım bir tane başak bir dükkanda 1 liraya.
Tabi tam aynısı değilde sayfada arayıp bulamadım ama jilet o mavi falan Kullanmayı ise düşünmüyorum kız arkadaşımın hediyesi oldu
Ayrıca başka bir dükkandada şuna benzer birşey vardı dikkatli bakmadım adam iki tanesine 30tl sonra düşüp 20 fiyat çekti.Diğeri başka bir markaydı.
Hatta kutuyu açınca platformda yükselen bir model vardı ama Gilette'miydi hatırlamıyorum.
Dediğmi gibi ara sıra bakmak gerek.
Onun dışında Kadıköy'deki antikacılara da bakılabilir ama bi tanesinde 300-350den aşağıya bulamazsın diyen bir tip vardı
Ha birde kendime şundan aldım bir tane başak bir dükkanda 1 liraya.
Tabi tam aynısı değilde sayfada arayıp bulamadım ama jilet o mavi falan Kullanmayı ise düşünmüyorum kız arkadaşımın hediyesi oldu
Ayrıca başka bir dükkandada şuna benzer birşey vardı dikkatli bakmadım adam iki tanesine 30tl sonra düşüp 20 fiyat çekti.Diğeri başka bir markaydı.