18/05/2013, Saat: 13:35
Bu sabah test ettim populari.arko sabun,feather jilet ile.3 pass gecdim.soguk tras oluyor heralde hic sicak su kullanmadim.ilk pass wtgde once aciyi tutturamadim zannettim.sakali aldigimi hissetmedim hic.makineye baktim ne is diye.tam sikistirmamisim.iyice siktim ve jiletin kavis aldigini gordum makinenin icinde.devam edince kesim iyice hissiz oldu.yani nasi diyeyim sanki makinenin koruma bariyla kopugu aliyomusum yalnizca gibi.wtg bitti ve tek bir damla kan yoktu.xtgde de ayni sey.agains the grain...bu yasima kadar,3-5 bicak,bari kirilmis tek bicak falan filan...akliniza ne gelirse kullandigim aletlere lanetler okudum.sol biyikda teknikten kaynakli minicik bir cizikden baska bi sey yok.yag gibi alet.yaaaa...milddi demi...yanlis bi kelime kullanmayayim.ama tam sikili olunca.en basdaki gibi gevsek biraksam heralde daha bi agresif olurdu.sap ile bi gecdim soyle yuzumden.yanma var.ama cok degil.
Popular bence guzel.benim hergun kullanacagim bi makine ama...feather jilet lazim bana simdi bi suru.
Veeee sirada progress var.long handle olana diktim gozumu.
Popular bence guzel.benim hergun kullanacagim bi makine ama...feather jilet lazim bana simdi bi suru.
Veeee sirada progress var.long handle olana diktim gozumu.