temizlik bitti
sımdı sadece polisaj kaldı
15 20 dkya
son halini ekleyecegim
sımdı sadece polisaj kaldı
15 20 dkya
son halini ekleyecegim
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Fatboy, slim, popular vs.
|
temizlik bitti
sımdı sadece polisaj kaldı 15 20 dkya son halini ekleyecegim
07/03/2012, Saat: 00:35
polisaji nasil yapiyorsunuz. her kaplamaya olur mu?
07/03/2012, Saat: 00:37
az sonra ögrenecegiz
dremelin ucuna cila baslıgını takıp oto plastik cıla ıle cılayacagım
07/03/2012, Saat: 01:35
eeee Mc!!!!
yeni makinen hayırlı olsun diyelim. azıcık da mild makinelerin tadına var... Futur - black handle karşılaştırmanı sabırsızlıkla bekliyorum ama adil olacaksın
tıraş olundu
1 de kullanıldı 9 da insan gibide kullanıldı insanlık dışıda (bastıra bastıra ) gayet güzel bir tıraş elde edildi tıraş sonrası şap ın yaptığı o minik sızlatma bile olmadı tıraş kolanyasıda sızlatmadı hadi şimdide fatboy bulalım (karar vermemle sahip olmam arasında en az 6 ay geciyor ama olsun hep o fiyatı arttıran rekabetci ebayciler yuzunden ) Futur sıfır olarak alınabilecek en iyi makine (vision vs çok saçmasapan yapıda illaki sorun çıkaracaktır okadar hareketli parça ve fiyat fahiş) Vintage olarakda alabilirim diyorsanız kesinlikle slim Not: Çok begenmezsem belki satarım diye düşünüyordum ama şuan ikincisini arıyorum
07/03/2012, Saat: 02:05
Hayırlı olsun temizlik aşamalarınıda istiyoruz ilgili bölüme
sıcak suda bekletme işlemleri
plastik dondurma kabında gayet iyi oluyor sıcak suda bekletme alkolde bekletme sıcak suda durulama %10 çamaşır suyu %90 su karışımında bekletme (45dk) sıcak suda bekletme diş fırçası ile dis macunuyla ve karbonatla fıçalama sıcak suda durulama dremel ucuna bagladığım cilalama ucuyla oto cılasıyla dısını cilalama bulasık deterjanıyla yıkama sıcak su ile durulama kurutma blower ile güçlü hava tutarak içini kurutma mekanizmayı wd40 yag ile yağlama kullanım abartmış olabilirim
07/03/2012, Saat: 10:49
daha sen dur bakalım. bir süre sonra futur'u zorla kullandığını veya kullanmayı azalttığını farkedeceksin..
07/03/2012, Saat: 11:52
ben futuru daha cok kullaniyorum. bence daha iyi(su anda)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|